+31 61 80 56 965 laura.kint@oneofakint.nl

Referenties

Koude acquisitie met een
warme glimlach.

Mijn Paranormaal Business School groeide binnen 2 jaar uit tot een enorm succes!

Voor ik het wist was ik de hele dag met potentiële klanten aan het bellen. Vaak schreven ze meteen in, maar soms was er ook meer tijd nodig. Ik kon het niet meer bolwerken.

One of a Kint kwam voor mij precies op het goede moment. We werken met een heel goed CRM systeem en Laura en Doreen nemen al mijn belletjes uithanden! Klanten die enthousiast zijn worden naar mij doorgezet via een automatisch kalender waardoor ze zelfstandig kunnen nabellen zonder mij te storen.

Het zijn werkelijk engeltjes die niet alleen bellen, maar ook echt vanuit verbinding meedenken met klanten. Want ik hoef geen mega sales gesprek, maar juist vanuit de behoefte van de klant meedenken en problemen oplossen. Niet elk cold-calling bedrijf kan dat. One of a Kint is daarin echt uniek!

Penny Charlene

Para normaal business school

Koude acquisitie met een warm gevoel.

Wij hebben een geselecteerd team van mensen die wij laten bellen voor ons bedrijf. Laura en haar team zijn sinds een paar weken onderdeel van ons bel-team.

Laura en Barbara hebben, na een volle dag van introductie bij ons, hun diensten op een geweldige manier ingezet voor The Alternative Board. De opdracht is om potentiële klanten voor The Alternative Board te bellen enkel en alleen om een afspraak te maken voor onze mensen.

Heel vaak hebben wij tijdens de afspraak teruggekregen dat het met name het enthousiasme van het team van Laura was, dat de doorslag gaf om akkoord te gaan met het maken van de afspraak. Ook de onderlinge samenwerking tussen ons loopt op een goede manier.

Wij kunnen “One of a kint” warm aanbevelen aan een ieder die gelooft dat het eerste contact met een potentiële afnemer gelijk goed moet zijn! De warme glimlach is niet alleen een zinnetje maar je hoort het daadwerkelijk door de telefoon

Dank aan team “One of a Kint” voor hun mooie bijdrage

Vincent Vermeulen

Directeur, The Alternative Board

Laura is iemand met creatieve ideeën en kan deze ook goed tot uitvoering brengen. Ze kan zeer goed schakelen tussen de verschillende rollen en taken waarvoor ze binnen was gehaald en zorgt daarbij ook dat de uitdaging van de onderneming snel omgezet wordt naar de juiste ondersteuning. (Coaching on the job en telefonische acquisitie). Ze kan zeer snel denken en schakelen, waardoor ze de doelstelling snel kan vertalen naar actie. Tevens heeft ze het vermogen om dicht bij zichzelf te blijven, waardoor ze prettig gezelschap is met persoonlijke ambitieuze doelstellingen en binnen een teamproces daadkrachtig kan optreden. 

Winston Grot

OCS

We hebben Laura gevraagd een telefoontraining te geven voor onze medewerkers. Dit heeft ze zeer professioneel opgepakt. Ze heeft een vriendelijke stijl van trainen, maar waarbij ze niet schuwt om de medewerkers te confronteren met hun verbeterpunten. Hierdoor wordt het leervermogen vergroot. Daarnaast zet ze altijd een stap extra voor de klant en denkt ze pro-actief mee in het identificeren van verbetermogelijkheden. Dat waardeer ik zeer!

Harro Messelink

Relatiegeschenken.nl

Gedurende 2 sales campagnes hebben wij gebruik gemaakt van de diensten van Laura. Als sales assistant heeft zij voor LeaseCollect met vele organisaties het eerste contact gemaakt waarbij haar enthousiasme, “tone of voice” en vasthoudendheid menig ‘stugge’ functionaris heeft doen besluiten om akkoord te gaan met haar voorstel voor het plannen van een afspraak. Dat de kwaliteit van de afspraken meer dan goed was getuigt het aantal relaties wat inmiddels naar volle tevredenheid een overeenkomst via bemiddeling van LeaseCollect heeft afgesloten voor de invulling van de zakelijke mobiliteitsbehoefte.

Marcel Meijer

LeaseCollect

Persoonlijk ken ik Laura al 32 Jaar, en dat is niet voor niets! Zakelijk heb ik haar sinds kort mee mogen maken en hiermee heeft ze mij enorm verrast, wat een enthousiasme en energie. Koude acquisitie met een warme glimlach is haar op het lijf geschreven.

Vermij

Gispen werkt al geruime tijd samen met Laura Kint voor “koude acquisitie” bij de “Voortgezet Onderwijs Instellingen” in Nederland.

Vooral het geduld en respect voor de mensen waar ze mee belt , is ook precies wat Gispen als opdrachtgever als wens had, bij de opdrachtom Gispen bekend te maken bij het Voortgezet Onderwijs in Nederland.

Scholen hebben snel het vertrouwen dat de afspraken die Laura maakt , inhoudelijk van toegevoegde waarde zijn voor de school.

Al met al is Gispen bijzonder tevreden over de samenwerking, en in het bijzonder ook de terugkoppeling, vastlegging en transparantie van de inmiddels mooie afspraken die er al gemaakt zijn.

Rob Stöver

Gispen

Laura is de drijvende kracht achter One of a Kint.

Een spontane, leuke en energieke vrouw. Samen met haar team kijkt ze naar de behoeften van de klant en op basis van die behoeften wordt er gekeken wie binnen One of a Kint de beste ondersteuning kan bieden.

Legalbylegal is heel blij met deze begeleiding. De communicatie verloopt soepel, er wordt snel geschakeld en samen zijn we aan een leuk en inspirerend traject begonnen!

Jet den Hartog-Eriks

LegalByLegal - Juridisch specialisten

Laura en haar collega bellen sinds kort namens ons bedrijf potentiële klanten en dat doen ze met resultaat! We hebben eerder soortgelijke bedrijven als One of a Kint ingezet, maar geen van allen waren ze zo goed als (het team van) Laura. Onze prospects zijn voorbereid op onze komst, weten wat we komen doen en zijn oprecht geïnteresseerd. We hebben ook al meerdere keren terug gekregen van prospects dat ze onze collega aan de telefoon zo prettig vonden. En dat zorgt ervoor dat wij in onze branche positief opvallen! Als opdrachtgever word ik ook continu op de hoogte gehouden van de vorderingen. Het is een prettige samenwerking, die nu al mooie resultaten oplevert. We hopen dan ook nog lang gebruik te kunnen maken van de perfecte service van het team van One of a Kint!

Marcel Attinger

Creating4U - Sterk in verschil

In mijn functie werd in geconfronteerd met het onderdeel: Koude Acquisitie. Dat dit een vast onderdeel zou worden van mijn takenpakket was een feit! Om meer gevoel te krijgen bij het idee van koude acquisitie ben ik op zoek gegaan naar iemand die hier helemaal in thuis is. Ik ben uitgekomen bij Laura. Met haar enthousiasme en betrokkenheid heeft zij mij een aantal handvatten en tools gegeven waardoor ik met vertrouwen het gedeelte (koude) acquisitie heb opgepakt.

Dankzij Laura haar overtuiging en duidelijke coaching, voel ik mij sterker in het telefonisch benaderen van prospects. Tevens heb ik haar zelf meerdere telefoongesprekken horen voeren en daarin komt duidelijk naar voren dat zij een uitermatig plezierige benadering heeft. De opmerking ‘smile before you dail’ lijkt door haar te zijn uitgevonden.

De manier waarop zij gesprekken aangaat is open en vriendelijk en Laura tracht in ieder gesprek zo veel mogelijk informatie te krijgen waardoor zij kan inspringen op de juiste signalen.

Mijn complimenten voor haar bijzonder professionele manier van handelen.

Pepijn Sas

Training Cold Calling

Laura is in haar werkwijze precies zoals haar bedrijfsnaam omschrijft; One of a kind :-). Zij bouwt op een persoonlijke en authentieke manier de contacten op en genereert zo waardevolle leads en afspraken.
Laura’s enthousiasme is aanstekelijk waardoor leads en natuurlijk ook ikzelf met een glimlach aan de gesprekken terugdenken. 

Esther Jousma

Cultuur Werkt

One of a Kint heeft voor ons in de afgelopen 2 jaar een aantal projecten m.b.t. ‘’koude b2b acquisitie’’ ingevuld. Binnen onze salesteams wordt dit niet als het leukste onderdeel van de dagelijkse werkzaamheden gezien. Heel verfrissend is het om vervolgens te zien hoe Laura dit voor ons heeft opgepakt. Na een goede voorbereiding gaat ze enthousiast, professioneel, volhardend en zeer resultaat gericht te werk en daardoor realiseert ze ook het door ons gewenste resultaat. De samenwerking met One of a Kint kunnen wij met één woord omschrijven: ‘’succesvol’’.  

Hans Crum

Directeur, Ford Crum

Vanuit de kerngroep Zorg werkt Gispen samen met team Laura Kint voor de “koude acquisitie”.

Koude acquisitie richting ziekenhuizen en zorginstellingen waarbij je de warme glimlach van Laura direct hoort, dat is wat Gispen graag wil bij een eerste contact.

De Gispen visie en passie weet Laura duidelijk over te brengen en daar zijn wij heel blij mee.

Laura’s persoonlijke, echte aandacht en interesse zorgen ervoor dat veel afspraken direct worden gemaakt.

Peter van der Linden

Gispen

Laura Kint is een acquisiteur in hart en nieren. Haar vakkennis, flexibiliteit en vaardigheden maken haar positief onderscheidend in haar vak. De samenwerking met One of a Kint is voor ons bedrijf waardevol gebleken met mooie resultaten.  

Aanrader voor wie nieuwe relaties zoekt via de weg van de koude acquisitie maar ook ondersteuning zoekt in after sales.

Dick van Gessel

Biotop Benelux

Ik heb Laura leren kennen als een zeer prettig collega die grote betrokkenheid toont bij de projecten waarop zij acquisitie gedaan heeft en nog steeds wordt ingezet”.

De energie spat ervan af. Laura denkt in alle facetten mee en is zeer behulpzaam. Acquireren zit haar in het bloed. Ze is de verbinding die de organisatie koppelt aan de beslisser bij de betrokken partij waar u mee aan tafel wenst te komen. Laura doet dit op een correcte en attente manier.
Geen push afspraken, maar kwalitatieve afspraken die aan uw wensen en eisen voldoen. Haar manier van werken is vooral rustig, luisterend en resumerend en dit heeft al menig nieuwe klanten opgeleverd bij onze opdrachtgevers. Het is een feestje om met Laura te mogen samenwerken.

Haar motto zou kunnen zijn: Doe het met Passie, of doe het niet! Laura… One of a Kint.

Johan Verweij

Personal Sales Consultant

Bevlogen, vol energie, mooie telefoonstem, meedenkend en een stuiterbal op de goede manier…

Marc Glashouwer

MCW Profs

Laura is vanwege haar enthousiasme en authentieke uitstraling in staat om in korte tijd een leuke band op te bouwen met prospects. Wij hebben de afgelopen jaren regelmatig gebruik gemaakt van haar diensten om belcampagnes te verzorgen, en dit is niet alleen naar volle tevredenheid gebeurd maar heeft ook altijd resultaat opgeleverd. Koude acquisitie met een warme glimlach is een slogan die helemaal van toepassing is!

Ernest Hoen

UniePlaza

Ontzettend bedankt voor je inzet! Je hebt ons meer dan tevredenheid vertegenwoordigd in de HR community, Hartelijke groet en tot snel!