+31 61 80 56 965 laura.kint@oneofakint.nl

Training

Koude acquisitie met een
warme glimlach.

 

Acquisitie is het bestaansrecht van ieder bedrijf.

Koude acquisitie is een belangrijk onderdeel voor iedere organisatie, het leidt tenslotte tot nieuwe klanten. Het is dé manier om je potentiële klanten op persoonlijke wijze te benaderen. Jij bent dé persoon die als geen ander kan vertellen over jouw bedrijf en dat doe je graag face to face, aan tafel! Maar hoe kom je aan tafel?

Hoe pak ik het juist aan? Wat past er bij mij? 

Met de training ga jij zelf aan de slag met het opzetten van je eigen pitch, de manier waarop jij omgaat met tegenwerpingen. Je krijgt op deze manier de kans om je eigen handvatten te creëren, waarbij jij aan kan geven dat jij in staat bent om jouw prospect te helpen.

Aan het einde van deze training kan jij, uit ieder gesprek dat je voert, belangrijke informatie halen. Met acquisitie weet je direct waar jouw kansen liggen, omdat je antwoorden krijgt wanneer jij je vragen stelt.

Na de training heb jij zin om meteen te starten met het genereren van NEW BUSINESS door middel van:

KOUDE ACQUISTIE MET EEN WARME GLIMLACH!

 

 

 

 

“We hebben Laura gevraagd een telefoontraining te geven voor onze medewerkers. Dit heeft ze zeer professioneel opgepakt. Ze heeft een vriendelijke stijl van trainen, maar waarbij ze niet schuwt om de medewerkers te confronteren met hun verbeterpunten. Hierdoor wordt het leervermogen vergroot. Daarnaast zet ze altijd een stap extra voor de klant en denkt ze pro-actief mee in het identificeren van verbetermogelijkheden. Dat waardeer ik zeer!”

– relatiegeschenken.nl

Laten we kennismaken!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.