+31 61 80 56 965 laura.kint@oneofakint.nl

Over Laura

Koude acquisitie met een
warme glimlach.

De naam ”One of a Kint” was snel bedacht, met de naam Laura Kint kon ik bijna niet anders. Deze naam geeft alleen niet aan wat mijn werkzaamheden zijn. Ik krijg dan ook regelmatig de vraag: Laura, wat doe jij nou eigenlijk precies?

Ik word ingezet door bedrijven die hun naamsbekendheid willen vergroten of meer klanten willen genereren. Dit doe ik door middel van koude, telefonische acquisitie, met kwalitatieve afspraken als resultaat.  

Bij mij zijn de lijnen kort met jou als opdrachtgever, daardoor is het persoonlijk en is er ruimte om te sparren. Ik denk graag mee in het creatieve proces om een passende aanpak te bieden. 

Er zijn geen onvoorziene kosten, omdat de rapportages transparant zijn. Van iedere call is een kort verslag zodat er ook in de toekomst mogelijkheden worden gecreëerd om in contact te komen of contact te onderhouden.

BEL-ENGELEN

Om iedere opdracht succesvol te kunnen afronden, werk ik met extra bel-engelen. Zij werken op dezelfde manier als ik en weten de juiste tone of voice in te zetten omdat ook zij de juiste vragen stellen en de haakjes weten te vinden in een telefonisch acquisitie gesprek. Voordat ik een van mijn bel-engelen inzet, zorg ik er altijd voor dat er een persoonlijke kennismaking plaatsvindt om de korte lijnen te waarborgen.

 

Laten we kennismaken!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.